Gardasøen er populær som aldrig før

Gardasøen om sommerenRigtig mange rejser til Gardasøen – området i Norditalien er blevet populært som aldrig før. Efter nogle år i skyggen, er Gardasøen igen sprunget ud som stedet, hvor du kan få en fantastisk familieferie.

Og der er da også rigtig meget at opleve for børn og voksne i alle aldre. De helt små vil nok glæde sig over det dejlige vejr og de gode muligheder for at bade. Og de lidt ældre børn har måske lyst til at kaste sig over mountainbike eller windsurfing. For de meget vovemodige er det også muligt at prøve en paraglider – gerne som tandemspring med en erfaren instruktør.

De voksne vil sikker hygge sig med den gode mad og den dejlige vin – alt sammen indtaget på en af de mange hyggelige restauranter, der ligger i landsbyerne langs søen.

Udflugtsmuligheder

Ved Gardasøen er der også masser af udflugtsmuligheder. Turen kan gå op i bjergene med svævebanen. Her kan I vandre eller køre på mountainbike.

I det hele taget er området fyldt med smuk natur. Her kan du også finde en række vingårde, der kan besøges for en rundvisning og en smagsprøve (og indkøb).

For børnene er der også flere vandland. Og så ligger Italiens største forlystelsespark Gardaland også lige ved søen. Så der er nok for børnene at opleve.

Er der ikke rigtig nok at opleve ved selve Gardasøen, så ligger der flere større byer indenfor en kort køretur. Besøg f.eks. den musikalske by Verona, modestaden Milano og den helt specielle by Venedig. Disse tre byer giver oplevelser nok til flere dage.