Gode idéer til fodboldrejser

FodboldSavner du en god idé til en fodboldrejse, så tag et kig på hjemmesiden FodboldrejserOnline.dk. Her finder du inspiration til fodboldrejser i hele Europa.

Men hvor skal du så tage hen? Læs videre og bliv klogere på de mange muligheder, som du har med en fodboldrejse.

Fodbold i Spanien

I Spanien er der to store klubber: FC Barcelona og Real Madrid. Og tager du på fodboldtur til enten Barcelona eller Madrid, så kan du være sikker på at få en kæmpe oplevelse.

Den ultimative oplevelse får du naturligvis, hvis du har mulighed for at se et opgør imellem netop de to klubber. Men bare at se én af de to klubber spille mod et andet hold, er helt sikkert en oplevelse for fodboldfans.

Fodbold i England

Tager du i stedet på fodboldtur til England, så er der rigtig mange forskellige muligheder. Det nemmeste er at tage til London, hvor bl.a. Chelsea og Arsenal spiller.

Flybilletterne hertil er billige, og der er masser af andet at opleve. Samtidig er det ikke noget problem at finde et godt hotel, og vil du en tur i byen efter kampen, så er der også et hav af muligheder for det.

Med alle de klubber, der hører til i London, er det også muligt at planlægge sin fodboldtur sådan, at du kan se flere kampe på en weekend.

Men fodbold i England er naturligvis mere end bare London-klubberne. Nogle af de største klubber hører til i andre byer – ikke mindst i Manchester, hvor United og City spiller, og i Liverpool, hvor Liverpool FC spiller.

Det er lidt mere besværligt at komme dertil – men til gengæld får du også en super fodboldoplevelse.