Planlægger du en tur til Dubai?

Planlægger du en tur til Dubai? Så læs nogle nyttige fakta om Dubai her i denne artikel – og bliv klogere på, hvordan du kommer dertil, hvor du skal bo og hvad du skal se.

Når det gælder flyrejsen til Dubai, så kan du enten flyve direkte fra København til Dubai eller du kan vælge en mellemlanding undervejs. Flyver du direkte med enten Norwegian eller Emirates, kan det gøres på godt seks timer.

Vælger du en mellemlanding undervejs, så tager det naturligvis længere tid. Til gengæld kan du nok også finde flyveturen til en bedre pris, da der er rigtig mange flyselskaber, der flyver fra Europa til Dubai – og derved er der stor konkurrence på prisen på flybilletterne.

Hoteller og seværdigheder

Derfor skal du til DubaiMen hvor skal du så bo i Dubai? Det kommer meget an på, hvad du vil se og opleve.

Kommer du til Dubai for at ligge på stranden, så er et hotel på Jumeirah Beach eller Palm Jumeirah ofte et godt valg. Her ligger der en række strandhoteller med alle de faciliteter, som du kan ønske dig af en solferie.

Er det mere storbyferien, der trækker, så er Downtown Dubai et godt valg. Her bor du i nærheden af de største seværdigheder og den bedste shopping.

I Downtown Dubai ligger f.eks. Burj Khalifa, der med sine over 800 meter er verdens højeste bygning. Og lige ved siden af ligger verdens største shopping center med over 1200 butikker – kaldet Dubai Mall.

De fleste vælger dog nok en kombination af storbyferie og badeferie. Og så er det jo godt, at alt i Dubai kun ligger en kort taxatur væk – og at turen er meget billig.