Slankepulver hjælper dig af med julefedtet

Efter en sikkert fed jul er vi nu kommet over i januar måned. Og det betyder måske også, at du har et nytårsforsæt omkring at smide et par kilo, inden badesæsonen sætter ind.

Der findes rigtig mange mirakelkure – ikke mindst i de utallige dame- og ugeblade, der udkommer her i januar. Desværre er det som regel sådan, at hvis det lyder for godt til at være sandt, så er det det også.

Men det kan faktisk lade sig gøre at smide et par kilo i løbet af en uges tid eller to. Og den nemmeste måde at gøre det på, er ved at bruge et slankepulver.

Der findes rigtig mange forskellige slankepulver-mærker på markedet. Nogle er gode og andre er komplet ubrugelige.

Det mest anbefalelsesværdige er Nupo, hvor det faktisk er bevist, at du kan smide over 10 % af din vægt i løbet af 8 uger (som en kur ofte varer). Det betyder altså, at hvis du vejer 70 kg, så kan du tabe dig 7 kg.

Mere end pulver

Men hvis du vil vil holde din vægt efter de 8 uger, så er det ikke nok bare at stoppe med pulver-kuren – og så fortsætte som du plejer.

I stedet skal du have fokus på din livsstil – altså kost og motion.

Det er i virkeligheden ikke så svært. Bare sørg for at smide sundt – altså mindre sukker og hurtige kulhydrater (som hvidt brød, pasta og ris). Og flere grøntsager og fedtfattigt kød.

Og suppler med masser af motion. Det kan være den daglige motion som at tage cyklen i stedet for bilen. Men også et par løbeture om ugen – eller hvad der nu kan motivere dig.

Kombinerer du slankepulveret med en livsstilsændring kan du tabe dig ret meget – og holde vægten efterfølgende.