Vælg en storbyrejse næste gang

Storbyrejser i EuropaNår danskerne tager på ferie, tager de oftere og oftere på storbyrejser, fremfor den klassiske charter-rejse. Vi har efterhånden fået øjnene op for, at der altså er andre muligheder end blot en kedelig charter-rejse.

Tager man på storbyrejse, er det ikke afslapning, der er i højsædet. Man skal ud i byen og opleve museer, caféer, natklubber osv. Selvfølgelig skal man slappe af, mens man “oser” rundt i byen, men det er ikke noget med at ligge ved en pool hele dagen, og blive bagt igennem.. Det kan du gøre en anden gang.

Behøver ikke være dyrt

Mange har lidt en fordom overfor storbyrejser omkring, at de er ekstremt dyre, men det er nu altså ikke helt rigtigt. Når man tager på storbyrejser, vælger man stort set selv, hvor mange penge man vil bruge. Meget af ens dag går med besøg på forskellige kulturelle steder, og vælger man nogle steder, hvor det måske ikke er så dyrt, eller måske oven i købet gratis, kan du altså sagtens få en super fed tur, uden at skulle af med hele opsparingskontoen.

Som sagt, er man lidt selv herre over, hvor mange penge man bruger på sådan en ferie her. Når først transport og ophold er betalt, er resten jo op til dig. Hvis du vælger nogen billige caféer og billige museer, vil prisen nemt kunne trække et godt stykke ned. Du kan selvfølgelig også vælge at gøre det den anden vej rundt – Spar på transporten og opholdet, så du har flere penge at shoppe for.